Opdrachtgevers

Mensen maken de organisatie. Onze werkwijze is daarom gericht op mensen in hun kracht zetten. We verdiepen ons in de organisatie en de professionals op de werkvloer. Samen komen we tot een een antwoord of oplossing voor een kleine of grote vraag.

Detachering

Via detachering zetten wij tijdelijk een professional van ons in. Bijvoorbeeld ter vervanging van een medewerker of omdat je op zoek bent naar specifieke kennis en ervaring voor een bepaalde periode. Detachering heeft als voordelen dat er flexibiliteit geboden wordt en dat de contractrisico’s worden vermeden.

Payroll

Jij doet de werving en selectie en hebt de leiding en het toezicht op het personeel. Wij nemen de overige taken en risico’s voor onze rekening. Denk aan regelwerk, wetgeving, het verstrekken van de juiste contracten, salarisadministratie en het toepassen en bijhouden van cao’s. Wij nemen je werk uit handen, zodat jij je kunt focussen op dat waar je goed in bent.

Werving & Selectie

Wij zoeken voor jou de juiste medewerker en verzorgen de volledige werving- en selectieactiviteiten. Daarbij maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk en database.

Interim-management

Bij ingrijpende veranderingen zetten wij tijdelijk management in om organisatorische en strategische vraagstukken op te lossen. We maken daarbij gebruik van meetbare doelstellingen.

Goed om te weten

Een maatwerkoplossing voor je specifieke wensen is altijd mogelijk. Neem contact met ons op en we bekijken samen je vraagstuk.

Heb je een vraag?

We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet.

Vacature plaatsen

Ben je op zoek naar vast of tijdelijk personeel voor je vacatures? Laat hier je gegevens achter.

Onze opdrachtgevers

Laat jouw kennis zien bij Arup.

Breng je goede ideeën tot leven in de gemeente Steenwijkerland.

Steek samen met Royal Haskoning DHV je hoofd boven het maaiveld uit.

Bouw samen met Eemshout Prefab aan een ideaal woonklimaat.

Werk samen met de gemeente Waadhoeke aan krachtige kernen, vitale dorpen en een leefbaar platteland.

Zet je technische deskundigheid in bij adviesburo Smeets.