Opdrachtgevers

Mensen maken de organisatie. Onze werkwijze is daarom gericht op mensen in hun kracht zetten. We verdiepen ons in de organisatie en de professionals op de werkvloer. Samen komen we tot een een antwoord of oplossing voor een kleine of grote vraag.

Detachering

Via detachering zetten wij tijdelijk een professional van ons in. Bijvoorbeeld ter vervanging van een medewerker of omdat je op zoek bent naar specifieke kennis en ervaring voor een bepaalde periode. Detachering heeft als voordelen dat er flexibiliteit geboden wordt en dat de contractrisico’s worden vermeden. Bouwkundig personeel nodig? Op zoek naar vakmensen in de civiele techniek? InterIN helpt.

Meer over detachering

Payroll intermediair

Jij doet de werving en selectie en hebt de leiding en het toezicht op het personeel. Wij nemen de overige taken en risico’s voor onze rekening. Denk aan regelwerk, wetgeving, het verstrekken van de juiste contracten, salarisadministratie en het toepassen en bijhouden van cao’s. Wij nemen je als payroller werk uit handen, zodat jij je kunt focussen op dat waar je goed in bent.

Meer over payroll intermediair

Werving & Selectie

Wij zoeken voor jou de juiste medewerker en verzorgen de volledige werving- en selectieactiviteiten. Daarbij maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk en database.

Meer over werving en selectie

Interim-management

Bij ingrijpende veranderingen zetten wij tijdelijk management in om organisatorische en strategische vraagstukken op te lossen. We maken daarbij gebruik van meetbare doelstellingen.

Meer over interim management

Bouwkundig personeel

InterIN werft, selecteert en kan de payrolling verzorgen.

Bouwkundig personeel

Goed om te weten

Een maatwerkoplossing voor je specifieke wensen is altijd mogelijk. Neem contact met ons op en we bekijken samen je vraagstuk.

Heb je een vraag?

We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet.

Vacature plaatsen

Ben je op zoek naar vast of tijdelijk personeel voor je vacatures? Laat hier je gegevens achter.

Onze opdrachtgevers

Steek samen met Royal Haskoning DHV je hoofd boven het maaiveld uit.

Samen werken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland.

Pak het samen met Archipunt net even anders aan.

Houd je samen met Team4 architecten bezig met ruimte voor wonen, werken, leven, spelen, zorgen of recreëren.

Bouw mee aan een mooie toekomst bij BBC Bouwmanagement.

Bouw mee aan de projecten van Elkien.