Interim management

Ingrijpende veranderingen vragen om visie en daadkracht. Op zulke momenten kun je rekenen op effectieve interim management, uitgevoerd door InterIN.

Wat wij doen

✓ Tijdelijk management bij ingrijpende veranderingen.

✓  Doelstellingen formuleren en meetbaar maken.

✓  Organisatorische en strategische knopen doorhakken.

Interim management bij ingrijpende veranderingen

Veel veranderingen laten zich van binnenuit sturen. Vooral bij ingrijpende veranderingen kan het wenselijk zijn om de verandering te laten managen door een externe partij. Een partij die nét even iets verder van de mensen afstaat, en die vanuit een eigen methodiek kan zorgen voor snel en correct verandermanagement.

Voor elk vraagstuk een oplossing

InterIN in Groningen en Leeuwarden begeleidt al meer dan tien jaar bedrijven in de bouw en civiele techniek. Dankzij onze ervaring weten we als geen ander hoe de sector werkt. Vanuit een beproefde methodiek lossen we vraagstukken op, van organisatorische uitdagingen tot strategische vraagstukken.

Meten is weten

Ingrijpende veranderingen kun je niet managen op gevoel. Daarom formuleren we duidelijke doelstellingen en maken we die doelstellingen meetbaar. Hierdoor zijn onze acties inzichtelijk, toetsbaar en na afloop altijd verdedigbaar. Ook tegenover andere partijen, zoals vakbonden en overheden.

Over ons

IntrerIN is specialist in de bouw en civiel. Vanuit Groningen en Leeuwarden begeleiden we al jarenlang bedrijven bij organisatorische en strategische vraagstukken.

Bij ingrijpende veranderingen hebben we de mogelijkheid om interim management te verrichten. Door het management tijdelijk uit handen te geven aan ons, verzeker je jezelf van een snel antwoord op lastige vraagstukken.

Organisatievraagstuk? InterIN helpt

Chris en Peter zijn beide organisatiedeskundige bij InterIN en gaan graag met je in gesprek over de uitdagingen van jouw huidige situatie.

Vertrouwd in het Noorden

Chris Onclin

Tel. 06 - 102 316 81

Peter Onclin

Tel. 06 - 102 318 24

Contactgegevens

InterIN
Personeel & Management

Heliconweg 52, Leeuwarden
Oude Rijksweg 12, Garmerwolde

T. 058 - 288 00 20
E. info@interin.nl

KvK Leeuwarden: 59938269
BTW: NL853702366B01