Bouwkundig personeel nodig? InterIN helpt

Bouwkundig personeel nodig? Wij zetten de juiste persoon op de juiste plek en zorgen zo dat jou project snel verder kan.

Even voorstellen. Wij zijn InterIN, detacheerder in Groningen en Leeuwarden. Wij bemiddelen al meer dan tien jaar tussen bedrijven en bouwkundig personeel. Onze insteek? Wij zetten de juiste persoon op de juiste plek.

Wat wij doen

✓ Werving en selectie

✓ Detachering

✓ Payrolling

Een uitgebreid netwerk

Onze klanten profiteren van ons uitgebreide netwerk en personeelsbestand. We hebben een groot medewerkersbestand, van uitzendkrachten tot gedetacheerden. Omdat we onze vakmensen persoonlijk kennen, kunnen we altijd zorgen dat we de juiste persoon op de juiste plek zetten.

Payrolling is optioneel

We kunnen optreden als payroll intermediair. Het voordeel hiervan is dat je geen extra administratieve lasten hebt. Ook nemen wij het werkgeversrisico over. Doordat de medewerker bij ons in dienst is, loopt de werkgever geen risico op financieel nadelige gevolgen van bijvoorbeeld ziekte of aansprakelijkheid.

Voor elke functie in de bouw

Detacheringsbureau InterIN is gespecialiseerd in de bouw en civiele techniek. We kennen de branche, we kennen de arbeidsmarkt. Functies die we vullen zijn bijvoorbeeld:

– Werkvoorbereiders
– Projectleiders
– Bouwbegeleiders
– Bouwkundig inspecteurs
– Technisch tekenaars
– Werkvoorbereiders

Een nieuwe collega begint bij een gesprek met InterIN

Chris en Peter van InterIN komen graag snel ter zake. Bel of mail ons en we bespreken wanneer we jouw nieuwe medewerker kunnen plaatsen.

Vertrouwd in het Noorden

Chris Onclin

Tel. 06 - 102 316 81

Peter Onclin

Tel. 06 - 102 318 24

Contactgegevens

InterIN
Personeel & Management

Heliconweg 52, Leeuwarden
Oude Rijksweg 12, Garmerwolde

T. 058 - 288 00 20
E. info@interin.nl

KvK Leeuwarden: 59938269
BTW: NL853702366B01