Werken in de bouw? Bekijk onze vacatures

Werken in de bouw is uitdagend en belonend. Wij hebben volop vacatures bij bedrijven in het Noorden en maken graag kennis met jou.

Wat wij doen

✓ We zoeken de leukste projecten voor je uit

✓ We zorgen voor de beste beloning

✓ We houden persoonlijk contact

Passende beloning

Wij vinden dat talent moet worden beloond. Omdat we willen samenwerken met de beste vakmensen in de bouw, zorgen we bij alle vacatures voor een passende beloning. Oftewel: een topsalaris, bovengemiddeld veel vakantiedagen en een uitstekend pensioen.

Persoonlijk contact

Korte lijntjes: daar houden we van. Tijdens jouw dienstverband nemen we regelmatig contact met je op om te kijken hoe het met je gaat.

Solliciteren zonder poespas

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan maken wij het makkelijk voor je. Hieronder vind je onze actuele vacatures.

Openstaande vacatures

Bouwkundig werkvoorbereider / projectvoorbereider

De projectvoorbereider is de onmisbare schakel bij de realisatie van bouwprojecten. Als rechterhand van de projectleider bereid je bouwwerken voor op verschillende gebieden: inkoop, logistiek, bouwmethodiek en financiën.

Meer lezen

Bouwkundig projectleider

De bouwkundig projectleider adviseert van de onderzoeksfase tot aan de uitvoering. Zo geef je vorm aan duurzaamheidsaspecten, bouwmethodieken, contractvorming en investeringsvormen.

Meer lezen

Bouwkundig inspecteur

In deze veelzijdige functie wissel je kantoorwerkzaamheden af met werkzaamheden op locatie. Je inventariseert bouwkundige schades en documenteert de staat van onderhoud van gebouwen. Jouw bevindingen vertaal je naar rapportages en meerjarenonderhoudsplanningen.

Meer lezen

Bouwkundig tekenaar

Geniet je van het maken van bouwkundige details en haal jij je trots op een succesvol gebouwd project? Dan is deze vacature voor jou. Je toetst projecten en werkt het uit tot een vergunningsgereed ontwerp. Wij bieden jou een veelzijdige functie in een prettige organisatie, en bieden je daarvoor een uitstekende financiële beloning.

Meer lezen

Bouwbegeleider / Projectleider NCG

Als bouwbegeleider geef je versterkingsadviezen aan bewoners met aardbevingsschade. Je ondersteunt, tijdens bewonersbijeenkomsten, de Nationaal Coördinator Groningen bij technische vragen en je bent vraagbaak voor bewonersbegeleiders bij verschillende versterkingspunten in Groningen. Bij deze afwisselende functie hoort een uitstekende beloning.

Meer lezen

Een uitzendovereenkomst begint bij een gesprek met InterIN

Chris en Peter van InterIN komen graag snel ter zake. Bel of mail ons en we bespreken jouw mogelijkheden.

Vertrouwd in het Noorden

Chris Onclin

Tel. 06 - 102 316 81

Peter Onclin

Tel. 06 - 102 318 24

Contactgegevens

InterIN
Personeel & Management

Heliconweg 52, Leeuwarden
Oude Rijksweg 12, Garmerwolde

T. 058 - 288 00 20
E. info@interin.nl

KvK Leeuwarden: 59938269
BTW: NL853702366B01