Werving en selectie

In onze werving en selectie gaan we nét even iets verder dan de rest. We snappen namelijk heel goed dat werknemers het voor het uitkiezen hebben. Daarom zetten we social media en zoekmachineoptimalisatie in, zodat we in beeld komen bij het maximale aantal kandidaten.

Wat wij doen

  • Opstellen van vacatureteksten en functieprofielen
  • Werving via Google, LinkedIN, Indeed en Facebook
  • Selectie op binnengekomen reacties

Wij draaien het om

Werving en selectie is al lang niet meer een kwestie van een vacature plaatsen en de vele sollicitatiebrieven verdelen over de ‘ja’-stapel en de ‘nee’-stapel. Talent is schaars en heeft de banen voor het uitkiezen.

Daarom draaien wij het om. We laten de vacature online aan zoveel mogelijk kandidaten zien. We gebruiken daarvoor moderne zoekmachineoptimalisatie en alle bekende platformen (waaronder Indeed).

Ook benaderen we potentiële kandidaten via vacatures op social media, waarmee we ook vakmensen met een huidig dienstverband overhalen om met jou in gesprek te gaan.

Zekerheid van kwaliteit

  • Alleen serieuze reacties.
  • Voorgestelde kandidaten voldoen aan de harde eisen van het functieprofiel.
  • Alle voorgestelde kandidaten zijn door ons gescreend en gecheckt.

Werving en selectie van A tot Z

Het proces van werving en selectie kost veel tijd en energie. Wij nemen je een hoop werk uit handen en voeren het proces uit van A tot Z. Met onze klanten stellen we het functieprofiel samen, baseren daar een aantrekkelijke vacaturetekst op, en promoten die op social media.

In overleg bepalen we de vervolgstap. Zo nodig voeren we alle sollicitatiegesprekken uit en stellen we de uiteindelijke kandidaat voor.

Een nieuwe collega begint bij een gesprek met InterIN

Chris en Peter zijn expert in werving en selectie. Ze zien kansen die anderen niet zien en vertellen je graag hoe ze jouw moeilijk vervulbare vacature toch gaan vervullen. Neem vandaag nog contact op voor een kennismaking.

Vertrouwd in het Noorden

Chris Onclin

Tel. 06 - 102 316 81

Peter Onclin

Tel. 06 - 102 318 24

Contactgegevens

InterIN
Personeel & Management

Heliconweg 52, Leeuwarden
Oude Rijksweg 12, Garmerwolde

T. 058 - 288 00 20
E. info@interin.nl

KvK Leeuwarden: 59938269
BTW: NL853702366B01